HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Daha önce merkez Cumhuriyet Mahallesi Zile Sokak ta kaldırım ve yol düzenleme çalışması yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ekipleri Şehit Özpolat Caddesini de yaptığı düzenleme modern hale getirecek.

Uzun yıllar sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen caddede kaldırım çalışmalarının yanı sıra "cep otopark" yerleri de oluşturularak otopark sıkıntısını çözüyor.
Büyükşehir İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri ise cadde ve bölgedeki alt yapı yenileme çalışmalarını tamamladı.
Çalışmaları yerinde takip eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Cumhur Şener, Büyükşehir Belediyesi'nin her mahallede çalışması olduğunu dikkat çekerek yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.
Şener; "İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Ödemiş'imizin her mahallesinde projelerimiz, yatırımlarımız sürüyor. Şehit Özpolat Caddesinde kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi. Burada düzenleme yaparken cep otoparklarımızı da bölgeye kazandırıyoruz. İZSU Genel Müdürlüğü ekiplerimiz ise alt yapı yatırımlarını tamamladı. Benzeri çalışmalar diğer mahallelerimizde de devam ediyor" dedi.
Şehit Özpolat Caddesinde ikamet eden vatandaşlar ise caddenin en son 1980'li yıllarda yapıldığını çok kötü bir durum dayken İzmir Büyükşehir Belediyesinin yatırımı ile modern hale geleceğine teşekkür ederek başta Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi