HABER : EGEMEN SÜLEYMAN TURGUT – ŞERİF TUNUS
Kuşaktan Kuşağa Sevgi Akışı projesi kapsamında, yaşlı kuşakla genç kuşağı birleştirmeyi amaçlayan Okul Müdürü Fatma Karaceviz, huzur evinden gelen yaşlı vatandaşlarla anaokulu öğrencilerini buluşturarak güzel bir etkinliğe imza atıldı.
Etkinlik ile ilgili Fatma Karaceviz, "Bu davet ile kuşaktan kuşağa sevgi akışını sağlamak istedik. Bizi biz yapan pek çok değerin unutulduğu bu günlerde Özel Dünya Anaokulu olarak bu en iyi anlaşan iki kuşağı bir araya getirmek ve aynı ortamda bilgi-sevgi alışverişinde bulunmalarını sağlamaya çalıştık. Bu iki kuşağın birbirlerini çok etkileyeceklerine kesin gözle bakıyorum. Yaşlı kesimin çocuklardan yaşam enerjisi alarak yaşama daha iyi tutunmaları ve çocuklarında bu yaşlı kesimden bilgi, tecrübe, yaşlılığın korkulacak bir şey olmadığı ve tavsiye gibi önemli bilgileri alabilecekleri bir ortamın her iki kuşak için de çok faydalı olacaktır.” dedi.

Ziyaret kapsamında anaokulu müzik öğretmenleri eşliğinde canlı müzik ve daha sonra huzurevi sakinlerine yemek ikramında bulunuldu.



Editör: Haber Merkezi