HABER: NAZİF HARUPÇU - GAMZE ONAN


Ödemiş’in ihtiyaç duyulan çeşitli yerlerinde yol düzenleme ve yapım çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi, ilçenin bir dönem merkezi yerlerinden olan Katırcılar sokağının devamı olan Huzur evinin bulunduğu yolda düzenleme çalışmalarının yapılması nedeniyle, sokak sakinleri ve esnaflar Belediye Başkanı Mahmut Badem’e teşekkür ettiler.

Demirer Ekmek fırını işletmecisi Mehmet Demirer şunları söyledi, “Ödemiş’in bir dönem ticaret merkezi olan ve ilçemize bağlı onlarca köy yolunun geçtiği Katırcılar sokağı huzur evi mevkiindeki yolumuza en son bundan 37 yıl önce dönemin Belediye Başkanı Sayın Tahir Çaylı el atmış ve sokağımızı düzenlemişti. Aradan geçen bunca zamana rağmen yolda aşırı şekilde araç trafiği olmasına karşın bozuk yolumuzun tadilatı için yaptığımız girişimlerden sonuç elde edememiştik. Bu sıkıntılarımızı Belediye Başkanımız Mahmut Badem’e ilettik. Fen işleri ekipleri yolumuzda kaldırımların düzenlenmesi ve taş döşeme işine başlayarak bu sıkıntılarımıza çare oldular. Bu nedenle Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum”.

Çalışmaları yerinde incelemeye gelen Belediye Başkanı Mahmut Badem’de yaptığı açıklamada, “Kentin her yerinde özellikle kırsal kesimde 60’tan fazla yerde alt yapı çalışması devam ediyor.  Gerek taş döşüyoruz, gerekse sulama suyu borularının arazilerde döşüyoruz.

Yaklaşık 40 kilometre sulama suyu döşemesi devam ediyor.

Diğer yandan üretim yolları açma işlemleri devam ediyor. Ödemiş Belediyesinin 2 dozeri, Kocaeli Belediyesinin 1 dozeri ve DSİ’de 1 dozer göndererek çalışmaları sürdürüyoruz.

Diğer yandan 23 Nisan nedeniyle, 23 köyde çocuklar için oyun grubu kurduk. 7 tane halı saha projesinden 5 tanesi Spor toto Genel Müdürlüğü yaptırmıştı.

Ödemiş’te de en ihtiyaç olan yerlerden başlayarak sefa sokak, İnceoğlu sokak, Katırcılar sokağı devamı huzur evinin bulunduğu yer, Lise caddesinde tretuvar çalışmaları, Önümüzdeki günlerde de Üç eylül ve Emmioğlu mahallelerinde birkaç sokakta çalışmalar başlayacak.

Bir taraftan kış sezonun gelmesi ve diğer taraftan da çok fazla ihtiyacı olan dış mahallelerimizin ihtiyaçlarını ortadan gidermek için başlamıştık. Tüm gücümüzle devam ediyoruz. Ödemiş’in her yerinde ve her şekilde varız.

Editör: Haber Merkezi