İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği başkanlığına aday olan H.Necil Karagül üreticinin hakkını savunmak için aday olduğunu ifade etti. 2 Ekim tarihinde Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Birlik 7.Olağan Genel Kurulu’nda, arkadaşlarıyla birlikte yönetime talip olduğunu söyleyen H.Necil Karagül, üreticinin söz hakkı olması için çalışmalar yapacaklarını bildirdi.
H.Necil Karagül’ün başkanlığa aday olduğu listede Necip Sakınlı, Orhan Halıcı, Mehmet Polat, Mehmet Memili, Mehmet Karaca ve İsmail Keskin bulunuyor.
Oluşturulan denetleme kurulu listesinde ise Mustafa Akın (Bayındır), Ahmet Sezer (Beydağ) ve Sadık Karagöl (Menderes) isimleri yer alıyor.
Yıllardır elinden geldiğince üreticilerin yanında olmaya çalıştığını, hizmetlerin daha büyük kesimlere hitap edebilmesi için ekip arkadaşlarıyla birlikte bu yola çıktığını kaydeden Karagül, İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne seçilmeleri halinde, “Süt paketleme ve süt tozu fabrikası, banka girdi çıktılarının birlik tarafından yapılması, üretici aidatlarının düşürülmesi, entegre et kesimhaneleri ve soğuk hava depolarının yapılması, koruyucu hekimlik çalışmaları, üretici girdi maliyetlerinin düşürülmesi gibi hizmetleri üreticilerimizi sunacağız. Pazar günü yapılacak olan seçimde üreticilerimizin desteğini bekliyoruz. Sözümün arkasındayız” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi