Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri,  24 Nisan’da İzmir’e gelerek bir dizi etkinlikte yer alan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun İzmir ve Manisa’da katıldığı etkinliklere katıldı.
Programın ilk ayağı Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TÜRMOB Başkanı Nail Şanlı’nın katılımıyla Swissotel Grand Efes/İzmir’de Türk Ticaret Kanunu tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Ödemiş Ticaret Borsası temsilcileri daha sonra ise Manisa’da Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nca düzenlenen ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımı ile yılın girişimcisi ödül törenine katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Yılın Girişimcisi’ ödülü verildi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ödülünü TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz ve Manisa TSO Meclis Başkanı Tezcan Ödemiş’in elinden aldı.​
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, girişimcilik ödülü veren biri olarak girişimci ödülünü almanın kendisini heyecanlandırdığını belirterek, “Benim için büyük bir onur. Teşekkür ediyorum” dedi.
Manisa’nın mutluluk veren bir şehir olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Manisa umut demek, insanın moralinin düzeldiği şehirdir. Dünyanın etrafını 8 kere dönmüş birisiyim. 81 vilayeti tek tek gezerek odalar ve borsalar ile birlikte çalışmalar yaptım. Moralle döndüğüm kentlerden biri Manisa olmuştur.
Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır’ derler büyükler. Birlikte olursanız bunlar başarı olur. Birlikte hareket edebilen şehirler kazanmıştır” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi