HABER:DİLEK ACAR ÖZDEMİR
Evlerinin önünde kaybolan 13 yaşındaki kızdan 2 haftadır haber alınamıyor.
İzmir Kiraz'da ilköğretim öğrencisi Şerife Avşar,  daha önce porno film indirme ve izlemeden kaydı olan 18 yaşındaki Necati Gedik tarafından kaçırıldı.
Kiraz İlçesi'nde, evlerinin bahçesindeki tuvalete gitmek için evden çıkan 13 yaşındaki Şerife Avşar'dan 14 gündür haber alınamıyor. Kızlarının hayatından endişe eden ailesi, kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor.
Olay, 3 Kasım Perşembe Günü akşam saatlerinde Sırımlı Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Avşar (37) ile Necibe Avşar çiftinin 13 yaşındaki kızları Şerife Avşar akşam evde oturdukları sırada bahçedeki tuvalete gideceğini söyleyip evden ayrıldı.
Kızlarının uzun süre geçmesine karşın eve dönmemesinden şüphelenince bahçeye çıkan annesi tuvaleti kontrol ettiğinde kızının tuvalette olmadığını anlayınca durumu eşine söyledi. Bunun üzerine Kiraz İlçe Jandarma Komutanlığı'na giden Avşar çifti kızlarının kayıp olduğunu ve Olgunlar köyünde oturan 18 yaşındaki Necati Gedik’in Şerife'yi kaçırmış olabileceğini iddia etti.
Çiftçilikle uğraşan ve kızından 14 gündür haber alamadıklarını belirten baba Mehmet Avşar, Kızımın can güvenliğinden endişe ediyorum. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum dedi. 
Kızının okuyup hemşire olmasını isteğini söyleyen acılı anne Necibe Avşar'da, Kızım daha 14 yaşında. Kocayı ne bilsin, belki de zorla kaçırdılar kızımı. Ne olur kızımı bana bulun şeklinde konuştu.

Şerife Avşar'ı evde en son gören 60 yaşındaki babaannesi Fatma Avşar ise, Şerife tuvalete gideceğini söyleyip kapıdan çıktı. Bir daha geri dönüşü olmadı. Torunumun hayatından endişe ediyorum, çok tedirginim. Ben bir an önce torunuma kavuşmak istiyorum. Benim çocuğum neredeyse teslim etsinler dedi.
Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Editör: Haber Merkezi