HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

     Emekli Polis Memuru  Mustafa Abacı'nın önerisiyle,Ödemiş'te şiir sevenleri  bir araya getirmeye çalışan Ümran Akça Ateş,Gürcay Işık'ın desteği ile başlayan Haziran Rüyası  Müzik ve Şiir Gecesi;Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD),Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği  (ÇYDD) Ödemiş Şubelerinin  yanında  Ödemiş Sanat Etkinlikleri Merkezi (ÖSEM) katkıları ile  gerçekleştirilecek.

  Haziran ayında ölen edebiyatçıları ve özellikle şairleri anmak için yapılacak gecede;Nazım Hikmet,Ahmed Arif,Cahit  Irgat,Ahmed Muhip Dranas,Cahit Külebi,Abdurrahim Karakoç,Cahit Zarifoğlu,Cahit Külebi'nin şiirlerinin okunacağı gecede,Orhan Asena'dan  bir şiir okunarak ,düşmana ilkkurşunu atan atalarımıza borçlu olduğumuz bugünlerimize,Sen Başla Bir Bitiren Olur şiiri de okunacak.

    Dört solistin de yer aldığı sekiz kişilik  müzik grubu da geceyi müzikle güzelleştirecek. Hafızalarınızdan uzun süre çıkmayacak 'Haziran Rüyası' şiir etkinliğini kaçırmayın.Tekrar hatırlatıyorum:

   25 Haziran 2019 Salı Akşamı ,Ödemiş Park Kafe yanındaki  Emlak Servisi Önünde yapılacak olan şiir ve müzik  gecesine  tüm Ödemişli sanatseverler   davetlidir.

Editör: Haber Merkezi