Haber: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ramazan nedeniyle Ödemiş Belediyesi şehir merkezinde altı noktada İftar çadırı kurup, İftar yemeği vererek gelenek haline gelen bu uygulamaya bir yenisini daha ekledi.

Belediyenin, Ödemiş’in Tekstil, Dombaklı, Perşembe Pazarı, Üç Eylül Mahallesi, Eski Belediye Önü, Köşebaşı mevkilerinde kurduğu İftar çadırıyla her gün 4000- 4500 kişiye İftar yemeği verdiği açıklandı.

Ak Partili Belediye Meclis üyelerinde katıldığı iftar yemeğine Ödemişliler büyük ilgi gösterdiler.

Hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan iftar sofralarından günde yaklaşık 4000-4500 kişi faydalanmaktadır. Belediye Başkan Vekili Özlem Katırcı ve Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, iftar çadırlarını dolaştılar. İki Belediye Meclis üyesi yemeklerin hijyen koşullarını incelediler ve vatandaşlarla birlikte İftarına açtılar. Özlem Katırcı; “Belediyemiz tarafından kurulan iftar çadırlarında her gün binlerce kişiyi buluşturuyoruz. Hayırseverlerimizin katkılarıyla hazırlanan yemeklerimiz, hijyenik bir ortamda, profesyonel bir ekiple hazırlanıyor. Bu yıl ilk kez, hijyen açısından daha uygun olan köpük tabldot uygulamasına geçtik. Vatandaşlarımız bu uygulamadan çok memnun.  Katkıda bulunan hayırseverlerimize Hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz, katkılarının devamını bekliyoruz” 

Editör: Haber Merkezi