HABER: AYŞE AKYÜZ


Havza Plat üyelerinin yaptığı basın toplantısında üyeler yaptıkları yazılı açıklamada şunları dile getirdiler. Platform adına basın açıklamasını Erdem Boyacı yaptı.

“ Ödemiş Belediyesi hemşerilerine ve Bozdağlara sahip çıktı”

 Boyacı “Belediye haklı bazı gerekçeler ile bir süre bekledikten sonra 2 Mart günü saat 17 civarında bu yanılgılı işlemini iptal etmiştir. Aynı saatlerde de Havza-Plat bileşenlerinden olarak tüzüğü çerçevesinde yetkili kamu yararına olan Ödemiş Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından, 5 Mart perşembe günü saat 12-17 arası Ödemiş Belediyesi Perşembe pazarı sosyal tesisleri kiralanmıştır. Aynı (2 Mart) günü akşamı da Ödemiş Belediye Meclisi toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi'nin önergesi oy birliği ile kabul edilerek Ödemiş Belediye Meclisi de oybirliği ile altın madenine hayır demiş, hemşerilerine ve Bozdağlara sahip çıkmıştır.”

“Bir oldu bitti ile karşılaşmamak için uyanık olmak gerekiyor”

ÇED toplantısının iptal edilmediğini yalnızca belediyenin yer tahsisini iptal ettiğini belirten Boyacı “ÇED toplantısı iptal edilmemiş, sadece toplantıya belediyenin yer tahsisi belediyece iptal edilmiştir. Algı yanılmasına dikkat etmek, bir oldubitti ile karşılaşmamak için uyanık olmak gerekmektedir.

Nitekim tüm bu gelişmelere rağmen belediye hoparlörlerinden kentimizde ÇED toplantısının yapılacağına dair ilanlar hala devam etmektedir. 5 Mart Perşembe günü saat 12.00’de Perşembe Pazarı Sosyal Tesisleri’nde” Altın Madenine Hayır Şenliğine” doğasına ve geleceğine sahip çıkmak isteyen tüm halkımız davet ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi