Kamuoyunda Harun Yahya olarak bilinen Adnan Aktar hocanın kitapları Ödemiş’te çeşitli kurum ve yerlerde dağıtılmaya başlandı.

Ödemiş temsilciliğini yapan seyit Adnani Arslan tarafından Adnan Hocanın İlmi mercek, Kominist Kürdistan tehlikesi, Karanlık tehlike (Bağnazlık) ve Her şeyde hayır görmek adlı kitapları dağıtılmaya başlandı.

Bugüne kadar yüzlerce kitabı hediye ettiklerini ifade eden Arslan, “Bu ilmi yayınları Ödemiş’te çeşitli kurum ve kuruluşlara dağıtıyoruz” dedi. Bugüne kadar yüzlerce kitabı hediye ettiklerini ifade eden Arslan, “Bu ilmi yayınları Ödemiş’te çeşitli kurum ve kuruluşlara dağıtıyoruz. Son derece yararlı bilgiler içermekte. İnsanların faydalanmaları içinde bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HARUN YAHYA OLARAK BİLİNEN ADNAN OKTAR KİMDİR?

Adnan Oktar (d. 2 Şubat 1956, Ankara), Türk cemaat lideri ve yazardır. Kamuoyunda kendisinin, zaman zaman Adnan Hoca olarak da anıldığı olmuştur.  Cemaatiyle birlikte hazırladığı kitaplarda kullandığı mahlas Harun Yahya'dır. Taraftarları arasında Ahmet ismini de kullanmıştır.

Cemaati ile birlikte ateizm, Darwinizm ve Siyonizm karşıtı görüşlerini savunduğu kitaplar ve belgeseller hazırlamıştır. Kurucusu olduğu Bilim Araştırma Vakfı (BAV), kendi sitesinde amacının "Dünya çapında barış, huzur ve sevgi ortamı oluşturmak" olduğunu ifade etmiştir. Milli Gazete ve Akit Gazetesi'nde bir dönem yazıları yayımlanmıştır. BAV'ın, evrim karşıtı olduğu ve yaratılışçılığı savunduğu ve bu duruşu yaygınlaştırmak için konferanslar düzenlediği bilinmektedir.

 

Editör: Haber Merkezi