HABER: DİLEK AYVALI
Tire Belediyesi ile Tire Küçük Menderes Karadenizliler Derneği’nin işbirliğinde yapılan organizasyonda kurulan stantlarda elde edilen gelirin ‘Mehmetçik Vakfı’na verileceği sözünü veren Tire Küçük Menderes Karadenizliler Derneği yöneticileri verdikleri sözü tuttu.

Derneğin Cumhuriyet Meydanı’ndaki merkezinde gerçekleşen buluşmada Küçük Menderes Karadenizliler Derneği Başkanı Yakup Aydın ve Dernek üyeleri toplanan 15 bin Liralık yardımı, Mehmetçik Vakfı İzmir Bölge Başkanı Emekli Kurmay Albay Ahmet Tuncer ve Emekli Albay Halil İbrahim Çelik’e teslim etti.

Dernek başkanından katkı koyanlara teşekkür

Dernek Başkanı Yakup Aydın, herkesi mutlu eden bu organizasyona katkı koyan herkese, tüm Dernek üyesi arkadaşları adına teşekkür eden konuşmasında şunları söyledi, “Bu vesile ile festival esnasında stantlarda satılan yöresel yemekler ile hediyelik eşya stantlarını hazırlayan ve satışa sunan tüm kadın üyelerimi ile Sultan Sofrası isimli işletmenin sahibi üyemiz Raziye Özdemir’e teşekkür ederiz. Stant kurarak sattıkları ürünlerin parasını bağışlayan Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Ayrıca Festival sırasında gösterdikleri her türlü destek için Mehmetçik Vakfı’na katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

Editör: Haber Merkezi