HABER: GAMZE ONAN


Ödemiş’te birçok projeye imza atan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ödemiş Halk Eğitim Merkezi, Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan binasına sığmıyor.

Yaz aylarında olmamız nedeniyle yaz kurslarına hızla devam eden Halk Eğitim Merkezi içerisinde 6 adet Atatürk İlköğretim Okulu’na ait olan sınıfları kursları için kullanıyor.

Eylül ayının gelip okulların açılmasıyla birlikte sınıfların öğrenci ile dolacağını belirten Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ergin, “Biz Halk Eğitim Merkezi olarak yer sıkıntısı çekiyoruz. 30 M² bir odada 3 müdür yardımcısı ve 2 memur görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Ödemiş Belediyesi tadilatı bittiğinde yeni yerine geçtiğinde bize de Kültür Merkezi’nden bir yer tahsis edilecek. Bu konuda Belediye Başkanımız Mahmut Badem’den bir söz aldık, Kültür Merkezi’nin bir katını bize tahsis etme konusunda. O zaman yerimiz bize rahat rahat yetecek şuan malzemelerimizi Açık Öğretim kitaplarını yer sıkıntımız olduğu için binanın girişinde tutmak zorunda kalıyoruz. Kültür Merkezi’ne geçmek bizi rahatlatacak.”

Editör: Haber Merkezi