HABER: DİLEK AYVALI
Şölene Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Maarif Müfettişi Ahmet Özsoy, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in eşi Yüksel Çiçek, Ak Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, Halk Eğitimi Merkezi eğitmenleri ile kursiyerler ve aileleri katıldı.
Programda konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turhan Eke, “Bu sene altıncısını gerçekleştirdiğimiz bu şölen bir ekip çalışması ürünüdür. Görev yaptığım bu kurum uçsuz bucaksız bir derya gibi. Bu deryanın içinde insanların hayatına dokunabilmek inanılmaz mutluluk verici” dedi.
Eke, Halk Eğitimi Merkezi’nin Mehter Takımı’nın halk eğitimler arasında 957 ilçede tek olduğunu hatırlatarak, “Bu mehter takımımız bu hafta sonu tüm halk eğitimlerin ve Cumhurbaşkanımızın saygıdeğer eşi Emine Erdoğan’ın katılacağı, öğrenme şenliklerinin açılış töreninde de sahne alacak” dedi.
Program halk oyunları gösterileri ve Tire Halk Eğitimi Merkezi eğitmenleri tarafından hazırlanan geleneksel kıyafetlerden oluşan defile ile sürdü. Defilede iğne oyasından yapılan gelin tacı büyük beğeni topladı



Editör: Haber Merkezi