HABER: DİLEK AYVALI
Başkan Özçınar, her hafta düzenli olarak yapılan görüşmeler aracılığıyla,  bugüne kadar kendisini makamında ziyaret eden binlerce vatandaşın talebini dinleyerek çözüm üretti.
Kiraz Belediyesi’nin katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ettiğini söyleyen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar her hafta Çarşamba günü düzenlenen Halk Günü’nde vatandaşları makamında kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor.
Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendirdiklerini kaydeden Başkan Özçınar, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Vatandaşların tek tek söz hakkı alarak taleplerini ilettikleri Halk Günü’nde Başkan Özçınar gerekli talimatları vererek vatandaşların sorunlarını imkanlar dahilinde çözüme kavuşturuyor. Halk Günü’nde, her kesimden vatandaş belediye ile ilgili talep, şikayet ve önerilerini bizzat Başkan Özçınar’a anlatma imkanı buluyor.

Dert dinliyorum

Başkan Özçınar, “Alan olarak dağınık bir ilçe konumundayız ve mahallelerimizi karış karış dolaşıyoruz. İnsanlarımız buraya geldiğinde bizimle görüşüyorlar ve sorunlarını taleplerini bana iletiyorlar. İnsanlarımızın yolda, sokakta veya başka bir yerde bize anlatamadığı ifade edemediği dertleri oluyor. Halk günü bu nedenle gerek halkımız gerekse bizim için önemli bir çalışma oldu” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi