HABER: AYŞE AKYÜZ



Halk Arenası bu hafta Atatürkçü Düşünce Derneği Tire Şubesi’nin konuğu olarak Tire Hangar Çok Amaçlı Salon’da canlı yayınla tüm Türkiye’ye seslendi.

 Dündar’ın Tire’deki konukları, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Dr. Haluk Koç, CHP İstanbul Milletvekilli ve PM üyesi Aykut Erdoğdu, Gazeteci Yazar ve TV Sedef Kabaş oldu. Dündar ve konuklarına, salonu dolduran Tireli, Ödemişli ve Bayındırlı vatandaşlar eşlik ettiler.

 Tire’den canlı olarak yayınlanan Uğur Dündar’ la Halk Arenası programına Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Bayındır Belediye Dr. Ufuk Sesli, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, Dr. Ülkümen Rodoplu, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, İzmir 2. bölge milletvekilli aday adayı Mehmet Birlik, ADD Tire Şube Başkanı Murat Özan ve ADD Tire yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 Uğur Dündar ve konukları Türkiye gündemini değerlendirerek son dönemde gündemi belirleyen konulara programda değinerek görüşlerini belirtiler. Dündar ve konuklarına ara ara sorularıyla izleyiciler eşlik ettiler. Programın yayınlandığı günün ertesinde, Gazeteci Yazar ve TV Sedef Kabaş oğlunun doğum günü olması sebebiyle canlı yayına mumlar eşliğinde bir pasta getirildi. Kabaş oğlu adına pasta için teşekkür ederek mumları üfledi. Geç saatlere kadar süren program yoğun bir ilgiyle izlendi.

Editör: Haber Merkezi