HABER:GAMZE ONAN
Ödemiş Belediyesi’nin “Bir Elde Sen Uzat” adlı kampanyasına Ödemişlilerin büyük ilgi göstereceği beklenmektedir.

Ödemiş Belediyesi Meclis Salonunda kaymakam  Celil Ateşoğlu, belediye başkanı Mahmut Badem, oda başkanlarının katıldığı bir toplantı yapıldı.

Kaymakam Celil Ateşoğlu yaptığı konuşmada “Yakın zamana kadar Halep, Özgür Suriye Ordusu dediğimiz Esad Rejimine karşı direnen güçlerin elindeydi. Rusya’dan ,İran’dan belki Amerika’dan alınan desteklerle ele geçirilmiş durumdadır. Bu durumda, Halep’te yaşayan masum insanlar zarar gördü. Dünden beri başlayan tahliyeyle yaklaşık 50bin kişi Özgür Suriye Ordusunun elinde olan Hibrit şehrine yerleştirilmeye çalışılıyor.”

 Cumhurbaşkanımız çocuk ve yaşlı insanlarımızın Türkiye ye getirebileceğini açıkladı. Belediye başkanımız parti başkanlarıyla dün yaptığı toplantıdan sonra bugün de mağdur olan insanlara yardım için oda başkanlarıyla toplantı yapıyor bizde kendisine destek veriyoruz.”

Belediye Başkanı Mahmut Badem konuşmasında “Halep’e yönelik bir yardım kampanyası başlattık. Halep’e yardım için üç siyasi parti başkanlarıyla görüştük bu günde sizlerle beraberiz. toplayacağımız yiyecek, giyecek malzemelerini tırla Halep’e ulaştıracağız. Burada, herhangi bir kurum olarak değil tüm güçlerimizi birleştirerek bu insanlarımıza gerekli yardımları sağlayacağız. Bu ihtiyaçlar arasında, battaniye, kışlık giyecekler, çocuk mamaları, çocuk bezleri, kadın bağı en önemli ihtiyaçlar arasında yerlerini almaktadır. Bir hafta içerisinde toplanan yardımları törenle göndereceğiz.”

Editör: Haber Merkezi