Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran’a güven tazelemesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu.
Başkan Halil Güler’in çiçek hediyesine karşılık, Muhtarlar Derneği Başkanı Savuran da Halil Güler’e Ödemiş ilçesinin sembolü olan efe figürünü takdim etti.
Güncel konuların ve son günlerde Kaymakçı’nın ilçe olması ile ilgili konuların konuşulduğu ziyarette Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, “Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran’ın tekrar güven tazelemesinden dolayı kendisini ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder yeni dönem çalışmalarında başarılar dilerim. Muhtarlar Derneği’nin yaptığı olumlu çalışmaları takdir ederek izliyoruz. Kaymakçı Belediyesi olarak Muhtarlar Derneği’ne her zaman destek olacağımızı belirtmek isteriz. Geçtiğimiz günlerde sayın Savuran’ın, Kaymakçı il olsun diye yaptığı bir açıklama var. Kendisinin bu söylemi bizleri gururlandırmıştır. Kaymakçı halkı adına kendisine teşekkür ediyorum. Şu anda ilçe olmayı Kaymakçı çok istiyor. Bu konuda gerekli mücadeleyi sürdürmekteyiz. Kaymakçı halkının heyecanı gittiğimiz her yerde istediğimizi koparmamıza çok yardımcı oluyor. İnşallah halkımızın heyecan ve isteğiyle Kaymakçı önümüzdeki dönemde ilçe olacaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.  
KAYMAKÇI İLÇE OLMA HEDEFİNİ GERÇEKLEŞTİRECEKTİR
Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran da, “Kaymakçı Belediye Başkanımız sayın Halil Güler’e nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sayın Başkanımızın Muhtarlar Derneği için söyledikleri de bizleri çok gururlandırdı. Ödemiş ve Tire ilçelerinin il olma konusundaki rekabetinden dolayı geçtiğimiz günlerde derneğimizdeki bir sohbet ortamında Kaymakçı il olsun iki ilçenin il olma yarışı sona ersin diye bir cümle kullanmıştım. Sayın Başkanımızın çalışmalarını bizlerde takip etmeye çalışıyoruz. Yöre halkımız tarafından sevilen ve başarılı çalışmaların altına imza atan değerli başkanımız; inanıyorum ki ilçe olma hedefini de gerçekleştirecektir. Kaymakçı halkı da kendisine her zaman destek çıkarak Kaymakçı’daki birlik ve beraberliği her kesime göstermektedirler. Muhtarlar Derneği olarak bu süreçte bizlerde Kaymakçı’nın ilçe olmasını desteklediğimizi bildirmek ve üzerimize düşen bir şey varsa yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Muhtarlar Derneği Başkanı olarak tüm muhtarlarımız adına sayın Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaret boyunca gündemdeki diğer konular hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Editör: Haber Merkezi