HABER:GAMZE ONAN
İzmir’in köklü takımlarından Göztepe’nin çeşitli yaş kategorilerindeki futbol okulu, Ödemiş’te Sports Port Menderes Halı Saha Tesisleri’nde geniş katılımla idmanlar yapılıyor. Geleneksel Göztepe Futbol Okulları Yaz Kampı kapsamında Ödemiş’ten 60 öğrenci bugün Gümüldür’e 2 gece 3 gündüz sürecek kampa gittiler. 
Çocuklara futbol kültürünü aşılamak adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Futbol Antrenörü Sezgin Bal, “Bugün Geleneksel Göztepe Futbol Okulları Yaz Kampı kapsamında 60 öğrencimiz ile 2 gece 3 gündüz sürecek olan Gümüldür kampına gidiyoruz. Bunun yanında Ödemiş’te çalışmalarımız devam ediyor. Göztepe Spor Kulübü olarak çocuklara futbol kültürünü aşılarken çevresinde saygın gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz ve beslenme, ailevi sorumluluklar ve dersleriyle de ilgileniyoruz.”
“Heyet çocukları izleyecek”
Bal, “Göztepe Spor Kulübü’nün ekibi bizim önerilerimizle gelecek ve yetenekli oyuncularımızı izleyecekler. Eğer onların istediği kapasitede ise kulübün altyapısında ya da başka kulüplerde lisanslı oyuncu yapacaklar.”


Editör: Haber Merkezi