HABER: DİLEK AYVALI
12 Aralık Salı günü yapılacak seçim öncesi mevcut başkan Görkem Çolak yazılı basın açıklaması yaparak, "İlçe başkanımız Hakan Şenoyar ve partimizin tüm kademeleriyle yaptığımız istişare sonucu 2019 seçimleri gelirken daha birleştirici bir yapı olması için tek liste gideceğiz"

Emek en önemli değer

Çolak açıklamasına şöyle devam etti, “2010 referandumundan beri çalışmaların içindeydim. Tire'de de belediye başkanlığı seçimlerinden beri arkadaşlarla beraber gençlik kollarında çalışıyorum. Üniversite öğrencisi olduğum dönemde üniversite temsilciliği ile başladığım aktif siyaset ilçe yönetimi ve gençlik kolları başkanı olarak devam etti yani bu seviyeye kadar emek vererek ve verilen hiç bir görevden kaçınmayarak geldik.

Hiç bir genç kardeşimizin başını öne eğmedik
Geçen kongrede 15 sene sonra ilk defa sandık koyduk ve Tire tarihinde ilk defa 3 adaylı bir seçime girdik. Örgütümüz görevi bize verdi. Sağ olsunlar o günden beri bu bilinçle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak ve hiç bir gençlik kolları üyesinin  hakkını hukukunu yedirmeyerek, başını öne eğdirmeden görevimizi yaptık.

Birleştirici bir yapı oluşturuyoruz

CHP Tire İlçe Gençlik Kolları başkanlığına aday olmadığını açıklayan Görkem Çolak, gençlik kolları başkan adayının ismini açıklayarak, “Aday olmama kararını aldığımdan beri partili partisiz bütün Tireli genç kardeşlerimizle ve ana kademe İlçe başkanımızla fikir alışverişinde bulunduk. Bu yaptığımız çalışmalar sonrası emek vererek geldiğim başkanlık noktasından bayrağı, gençlik kollarının en büyük emek sarf edenlerinden biri olan Mustafa Dal kardeşimize devrederek kendisinin adaylığında bütünleştik. Şunu belirtmek isterim ki ben sadece görevimi devrediyorum. Partimde ve gençlik kollarındaki arkadaşlarımla çalışmaya devam edeceğim. Örgütümüze hayırlısı olması dileği ile kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak.

Elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız
CHP Tire Gençlik Kolları Başkanı Adayı Mustafa Dal, “2019 seçimleri gelirken bizim gençler olarak bir arada olmamız lazım. Ayrıştırma gibi bir lüksümüzün olmadığı düşüncesindeyim. Eylül ayı içerisinde yapılan ve her mahalleye kurduğumuz sandıkla delege seçimlerini sonlandırdık. Ardından geçen hafta yaptığımız demokrasi şöleniyle beraber ilçe başkanımızı belirleyip çalışmalarımıza başladık. Biz gençler olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı bir şekilde ülkemizi aydınlığa çıkarmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyamaya hazırız ve bu düşünceyle yarın yapılacak olan Tire Gençlik Kolları Başkanlığına adayım. Bu süreçte yanımda olan ilçe başkanım Hakan Şenoyar'a ve Gençlik Kolları Başkanım Görkem Çolak'a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi