HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem basın mensuplarıyla “Gönüllü Yaşam Sevinci” biriminde bir araya geldi. Başkan Badem’in basın toplantısına eşi Nevin Badem ve Ödemiş Belediye Meclisi bayan üyeleri katıldılar. Yenilenen birim hakkında bilgiler veren Başkan Badem’e Sosyal yardım İşler Müdürü Mehtap Çil eşlik etti.

Başkan Badem burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi. Badem “Son dönemde çok bakımsız olan bu birimimize hanım eli değdiği belli oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Belediyemiz, yardımların ihtiyaç sahiplerine en kolay yoldan ulaşması hedefliyor. Vatandaşlarımız yardım etmeye her zaman hazırlar. Onların tek istedikleri şey yardımların doğru yerlere gittiğini görmektir. Birimimize verilen giyecek, ev eşyası gibi malzemeleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Verilen malzemelerin gerektiğinde tamir ve tadilatları da yapılmaktadır” dedi.

Sosyal Yardım İşler Müdürü Mehtap Çil “Başkanımıza bize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizi çok onure etti. Başkanımızı bize bu konuda büyük bir heves getirdi. Vatandaşlarımızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bağışları bekliyoruz”

Gönüllü Yaşam Sevinci biriminde yürütülen çalışmalar Ödemiş Belediye yetkilileri, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarıyla işbirliği yapılıyor. Bu çalışmalar doğrultusunda, belediye sınırları içinde ikamet eden ve sosyal yardımlardan yararlanma hakkına sahip bulunan kişilere gıda, giyecek, temizlik, eğitim malzemesi ve kırtasiye, ev eşyası, beyaz eşya, mutfak eşyası, mobilya, elektronik, eşya yardımları yapılmaktadır.  Büyük bir markanın alışveriş mağazası gibi tasarlanan birimde,  ihtiyaç sahipleri kullanmak istediklerini alabildikleri gibi hayırsever vatandaşlar da evinde kullanılmayan eşyaları buraya bağışlıyor. Ödemiş Belediyesine Sosyal yardım İşler Müdürlüğüne ait 544 20 30 numaralı telefona ulaşarak görevliler evinizde bulunan eşyalar bağışlanabiliyor.

Ödemiş Belediyesi, bir taraftan şehirde yaşayan bireylerin yaşam standartlarını iyileştirmek ve yükseltmek için çalışmalar yürütürken, bir taraftan da her zaman her yerde ilgi ve yardıma muhtaç insanların zor günlerinde yanında olmaya çalışıyor.

Editör: Haber Merkezi