FERİDE GENÇAY

Yerel seçimler nedeniyle ilçelerde mahalle muhtarı olacak adaylar kendilerini tanıtmaya başladı.

Ödemiş Akıncılar Mahallesi Muhtar Adayı olan Ayşe Gönülalan basın mensupları ile kahvaltılı toplantı düzenledi. Dün Saray Kafe’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Akıncılar Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Gönülalan kendisini tanıtarak şunları söyledi, “5 yıla yakındır Akıncılar Mahallesi’nde oturmaktayım. Ödemiş’e bağlı Konaklı Beldesi’nde dünyaya geldim. İlk ve ortaokul tahsilimi beldemde tamamladıktan sonra lise tahsilimi Ovakent Beldesi’nde tamamladım. Evli ve 1 kız çocuğu annesiyim. Lise tahsilimden sonra bir özel kreşte öğretmen olarak çalıştım. Evlendikten sonra bir tekstil firmasında 2,5 yıl kalite kontrol ustalığı yaptım. 3 yıl da Türk Telekom’a bağlı Bayii’nde iletişim memurluğu görevini sürdürdüm. Daha sonra uzun süre ev hanımlığı araya girdi. 4 yıl süre ile de Ödemiş Öğretmen evinin işletmeciliğini sürdürdüm” dedi.

5 YILDIR SORUNLARI GÖZLEMLEDİM

Bilgi birikimlerini ve hayat tecrübelerini insanlarla ikili diyaloglarının kendisine getirdiği güvenle Akıncılar Mahallesi’ne muhtar adayı olmaya karar verdiğini vurgulayan Gönülalan, “5 yıldır ikamet ettiğim mahallemin sorunlarını iyi gözlemlediğim için de mahallemizin sesi ve kulağı olmaya karar verdim. İş hayatımdaki başarılarımı da yerel yönetimlerde görev alarak sürdürebileceğim inancımla mahalle sakinlerinin de destekleri ile muhtar adayı oldum” dedi.

GÖNÜLALAN’IN PROJELERİ

İlk olarak Akıncılar Mahalle’sinin temizliği konusunda bir bayan olarak ilgili kurumlarla işbirliği yaparak takipte olacağını kaydeden Gönülalan projelerinden bahsederek, “Sağlık kurumları ve belediye başkanıyla yakın temas kurup mahallemdeki yaşlı ve kimsesiz insanların sorunları ile yakından ilgileneceğim. Haftanın belirli günlerinde tüm esnaf kardeşlerimiz ve mahallede ikamet eden sakinlerimizin yanlarına giderek dert ve sorunlarını dinleyerek çözüm için çalışacağım. Daha pek çok yapmak ve başaracağıma inandığım hizmetleri sunacağım. Bir bayan muhtar adayı olarak insanlarla var olan yakın diyalogumu ve iletişimimle başarılı olacağıma inanıyorum. Eğer kısmet olursa seçilirsem siz değerli basın mensupları ile 5 yılda bir değil, sık sık toplanarak çözüm arayışlarımı gerçekleştireceğim” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi