HABER FARUK ÇARK

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş bürosu amirliği sivil ekiplerinin, bir ihbar dâhilinde bir süredir hakkında yakalama kararı bulunan bir şahsın evinde yapmış olduğu aramalarda, 236 adet hint keneviri fideleri ile bir adet silah, bir adet tüfek ve bu tüfeğe ait çok sayıda fişek ile tabancaya ait mermileri ele geçirirken çalıntı olduğu tespit edilen İphone 5 model telefonu da ele geçirerek muhafaza altına aldıkları öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Cumartesi gecesi saat 01.30 sıralarında telefon hırsızlığından hakkında arama kararı bulunan ve Bergamalı olduğu öğrenilen D. Ü. ‘nün evinde savcılık kararıyla arama yapan Ödemiş Emniyet Müdürlüğü asayiş bürosu sivil ekipleri, arama yaptıkları esnada evde poşet tüpler içerisinde fide halinde 236 adet dikilmek üzere Hint keneviri ile 1 adet silah ve tüfek ele geçirirdi. Tüfek ve silaha ait çok sayıda mermi ile çalındı bildirimi yapılan iphone 5 marka telefon da ele geçirildi.

EVİNDE ARAMA YAPILIRKEN EVE GELDİ

Emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri evde arama yaptığı sırada aramaların üzerine gelen D. Ü.’in hakkında başka bir suçtan yakalama kararı olduğu ve aynı zamanda telefon hırsızlığı ile evde yapılan aramada ele geçirilen 1 adet silah, 1 adet tüfek ile çok sayıda mermi ve fişek, iphone 5 telefon ve 236 kök hint keneviri fidanı bulunması nedeniyle ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Telefon hırsızlığından hakkında denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilen D. Ü. başka bir suçtan dolayı tutuklanarak Ödemiş M Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi