Ödemişte uzun yıllardan beri öğrencileriyle birlikte sergilediği tiyatro oyunlarını, Ödemişli Tiyatro severlerle buluşturan Tiyatro yönetmeni Murat Gökşin, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ve Halk eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde, 10 kişilik bir tiyatro grubuyla yeni oyunu “Dilekçem Fıstık ”seyircilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Murat Gökşin’in yazıp yönetmenliğini yaptığı oyun bu sezon Gençlik Tiyatrosu tarafından oynanacak ilk oyun olacak.

Oyunun konusu dilekçe bürokrasi olayını komedi olarak ele alıyor. Oyun İlk olarak 24 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.30’da Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezinde Büyük Salonda gösterime girecek.25Aralık Perşembe günü ise Ödemiş Kapalı Cezaevinde tutuklularla buluşacak.26 Aralık Cuma günü ise Selçuk Emniyet Müdürlüğünün davetlisi olarak Selçuk’ta tiyatro severlerle buluşacak. Murat Gökşin yönetmenliğinde gençlik tiyatrosu oyuncularının hazırladığı oyun yılbaşından sonra İzmir ve ilçelerinde düzenlenen turnelerde seyirciyle buluşacak.

Gençlik Tiyatrosu Yönetmeni Murat Gökşin “Sezonun ilk oyunun seyircilerimizle buluşturmak için çalışıyoruz.10 kişilik bir tiyatro ekibimizle oyunumuzu hazırladık. Oyunumuz da dilekçe bürokrasisinde yaşanan sıkıntıları komediyle buluşturuyoruz. Sezonun ilk oyunu 24 Aralık Çarşamba akşamı saat 20 30’da Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezinde seyirciyle buluşturacağız. Onun ertesinde yeni 25 Aralık Perşembe günü oyunumuzu Ödemiş Kapalı Cezaevindeki tutuklularla buluşturup 26 Aralıkta Selçuk’ta oynanacak oyunun arkasında 2015 yılında İzmir ilçelerindeki seyircilerle buluşturacağız.’4 Aralık akşamı Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezinde gösterime girecek oyunumuza tüm halkımızı bekliyoruz.”

Haber:
 Ayşe AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi