125. Yıl Kültürpark içerisinde bulunan yüzme havuzunda genişletme çalışmaları başladı.

Ödemiş Belediyesi, kültürel ve sosyal etkinlikler ile düğün, sünnet gibi merasimlerin havuz başında nezih bir ortamda yapılabilmesi amaçlanıyor. Yaklaşık iki ay sürecek çalışmalar kapsamında 495 m²’lik yonca şeklindeki havuz sabit kalırken, teras alanı 540 m² genişletilerek 2.435 m²’ye çıkacak.

Havuzdaki mevut hizmetin aksatılmadan sürdürülebilmesi için ilk olarak dış kısımdaki çalışmalar tamamlanacak. Havuzun güney- doğu tarafında duvar örme çalışmalarına başlayan ekipler daha sonra mevcut duvarı yıkacak. Havuz içindeki genişletme çalışmaları tamamlandığında Ödemişliler düğün-nişan-sünnet gibi merasimleri için nezih bir mekana kavuşacak. Havuz, yaklaşık 1000 kişilik organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Ödemiş Belediyesi tarafından 2007 yılında hizmete sunulan 125. Yıl Kültürpark, yılın her mevsiminde vatandaşların stresten uzak, dinlenme, spor yapabilme ya da aileleri ve arkadaşlarıyla iyi vakit geçirdiği önemli mekanlardan biri konumundadır. Kültürpark içinde bulunan yüzme havuzu ise yaz boyunca serinlemek isteyenler için tercih edilirken, düğün, nişan, sünnet gibi özel günler için de talep edilmektedir. 

Editör: Haber Merkezi