Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Genel Kurul Toplantısını Ödemiş Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, çeşitli sebeplerle boşalan ve Çalışma Yönergesinde değişiklik yapılarak 8 kişiye çıkarılan Yürütme Kurulu üyelikleri için seçimler yapıldı. Yürütme Kurulu üyelerinin en az yüzde 30’unu bayan üyelerin oluşturması yönünde karar alındı. Boş olan üyelikler için yapılan seçimlerle yeni Yürütme Kurulu üyeliklerine, Taner Kulay, Serpil Bulut, Sezer Kazan ve Yaşar Kocakaya seçildiler. Yapılan değişikliklerden sonra yeni Gençlik Meclisi Yönetimi şu şekilde belirlendi; TemsilciKemal Sarısu, Yazman Kerem Karamanlıoğlu, Yürütme Kurulu üyeleri, Ayşe Akyüz, Zuhal Palaska, Mehmet Sovancı, Sedat Canalp, Taner Kulay, Serpil Bulut, Sezer Kazan, Yaşar Kocakaya.
Yapılan seçimlerin ardından, Gençlik Meclisi bünyesinde alt çalışma grupları da oluşturuldu ve üyeleri belirlendi.
Müzik Çalışma Grubuna, Ekrem Boylu, Şafak Duyum, Süleyman Tok, Ömür Şenol, Mustafa Aypak, Spor ve Zeka Oyunları Çalışma Grubuna Taner Kulay, Serpil Bulut, Serap Kireççi, Feyzi Gençpınar, Serdar Aydın, Bilişim Çalışma Grubuna Taner Kulay, Samet Yıldırım, Süleyman Tok, Kariyer ve Mesleki Eğitim Çalışma Grubu, Kemal Sarısu, Sezer Kazan, Sedat Canalp, Kadir Arıcan, Lise Temsilcilikleri Çalışma Grubuna Ender Anaç, Feyzi Gençpınar, Serkan Yaşar seçildiler.
Toplantıda görüşülen diğer gündem maddeleri ise,
LYS’nin önümüzdeki yıl Ödemiş’te yapılabilmesi için çalışma başlatmak, bazı özel eğitim kurumlarının önünde kasis bulunmaması nedeniyle küçük yaştaki öğrencilerin can sağlığının tehdit altında olduğunu ilgili kurumlara gönderilecek yazı ile bildirmek, Ödemiş Belediyesi’ne ait Ahrandı Çay Bahçesi’ne teleskop yerleştirilmesi konusunda çalışma başlatmak oldu.
Editör: Haber Merkezi