Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ortak çalışmalarına devam ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü bu kez de Ödemiş Zafer İlkokulu öğrencilerine madde bağımlılığına karşı alınacak önlemler konulu seminer verdi.

İlk seminer liselerde, ortaokullarda ve çevre ilçelerden görev yapan okul rehber öğretmenlerine verildi. Konuşmacı olarak İzmir Bornova Ram’da ve Egebam’da görevli Ebru Günçay'ın katıldığı seminer de rehber öğretmenlere madde bağımlılığı ve gençlere de bu konuda nasıl davranılacağı hakkında bilgiler verdi.

Ödemiş Toplum Destekli Polislerin de katıldığı seminer de rehber öğretmenlerin soru ve cevapları ile program devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa yapacağı bu tür seminerlere devam edileceği Rehber öğretmenlerden sonra okul müdürlerinin de katılacağı ve İzmir Ege Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Satı Bozkurt ve Psikolog Sibel Vatansever'inde 13 Ocak 2015 salı günü Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Büyük Salonda Seminer vereceği, aynı zaman da 09 Şubat 2015 Pazartesi günü de İzmir Narkotik Şubeden Eğitim Uzmanı Bircan Birkan'ın katılacağı seminerler yapılacağı belirtildi.

Bu sayede okul müdürleri ve rehber öğretmenleri alacağı konular hakkında bilgiler ile gençlerimiz ve çocuklarımıza madde bağımlılığı konularında daha etkili aktarım yapmaları sağlanacak denildi. 

Haber: Süleyman GÜLEROĞLU

Editör: Haber Merkezi