HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Yıldız Kent Müzesi her geçen gün ziyaretçi sayısını artırıyor. Her geçen gün çevre şehirlerden ilgiyi üstüne çeken ÖYKAM bu kez genç turizmcileri ağırladı. Kurulduğu günden bu yana 42 bin kişiyi ağırlayan ÖYKAM her kesimden vatandaşı kendisine çekiyor. Kuşadası Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 55 kişilik bir öğrenci grubu dün ÖYKAM’ı ziyaret ederek ÖYKAM’da bulunan odaları gezip teker teker inceledi. Öğrencilere ÖYKAM Kütüphane Sorumlusu Tuğba Akbörk ve Arşiv Sorumlusu Sezgi Yüksel eşlik etti.

Ödemiş gezisini düzenleyen tur sorumlusu öğrenciler Cansu Borca, Sıdıka Ayşe Dereli ve gezinin sorumlusu Öğretmenleri Öztürk Kurtulmuş ile birlikte ÖYKAM’da incelemelerde bulunan genç turizmciler ÖYKAM’a hayran kaldılar. Tur sorumlusu Cansu Borca “ ÖYKAM’ı gezerken ege kültürünün geçmiş yansımasını ÖYKAM’da gördük. Bizim bilmediğimiz tütüncülük ve eski berber zanaatkârlarını ve Ödemiş’in medarı iftarı Şükrü Saraçoğlu’nu daha yakıdan tanıma fırsatı yakaladık. ÖYKAM Kütüphane Sorumlusu Tuğba Akbörk ve Arşiv Sorumlusu Sezgi Yüksel bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

Kuşadası Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Ödemiş turunda sorumlu Öğretmen Öztürk Kurtulmuş “ ÖYKAM gibi yapmış olduğunuz kıymetli bir çalışma için emeği geçen herkesi öncelikle tebrik ediyorum. Bu güzel eserle birlikte gençlerimize de geçmiş değerleri unutturmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum.” 

Editör: Haber Merkezi