Tire Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Kerim Avseren (41) vefat etti. Genç öğretmenin vefatı Tire’deki eğitim camiasını ve Tirelileri yasa boğdu.
Eğitim camiası ve Tireliler tarafından çok sevilen ve sakin kişiliği ile tanınan Tire Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Kerim Avseren’in cenazesi dün Tire İmam Hatip Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından İzmir’de defnedildi.
Cenazeye İlçe Milli Eğitin Müdürü Mehmet Ali Ölçer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Bozkurt, Arseven’in öğretmen, idareci meslektaşları ve yakınları; çok sevdikleri Kerim Arseven’i son yolculuğuna uğurlamak üzere katıldı.
Edinilen bilgilere göre Ege Üniversitesi-Edebiyat Fakültesi-Sosyoloji bölümü mezunu olan Kerim Avseren Felsefe branşı öğretmeniydi. Evli ve 2 çocuk babası olan Kerim Avseren 2010 yılı mart ayında Tire Kız Meslek Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Öğrenciler ve okul idaresi ile öğretmen arkadaşları tarafından çok sevilen Arseven 2011 yılında kanser tedavisi görmeye başladı. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Arseven geçtiğimiz gün 08.30’da Tire’deki kendi evinde hayata gözlerini yumdu.
Editör: Haber Merkezi