HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Demokrat Partinin en genç Belediye Başkan adayı olan Halis Danagüden,  esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği’ni Ziyaret etti.

Yapılan Ziyarette başkan adayını Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç, dernek yönetimi kurulu üyeleri karşılarken, Danagüden projelerini dernek üyelerine anlattı.

Engelliler İçin Akıllı Belediyecilik Uygulaması

Dünyadaki akıllı belediyecilik uygulamalarını özellikle engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için kullanıma koymayı hedeflediklerini belirten Danagüden, insan odaklı hizmet anlayışını benimsediklerini, bunun gereği olarak da çağın getirdiği yenilikleri takip edeceklerini söyledi.

Hizmetler Yapılırken Engellilerden Görüş Alacağız

Şehirde engellilere yönelik olarak birçok çalışmanın yapıldığını ifade eden Danagüden, bu çalışmaları geliştirerek devam ettirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Danagüden, “Engelli vatandaşlarla görüş alışverişi içerisinde hizmetleri daha iyiye ulaştırmaya çalışacağız” dedi.

Hülya Tunç, “Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız”

Dernek Başkanı Hülya Tunç Başkan Adayının ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, ülkemiz engelleri yıkarak başarılara imza atan sanatçıların, sporcuların örnekleriyle dolu. Tüm bu örnekler diğer engelli bireyleri cesaretlendirmeli ve hayata bakış açılarını değiştirmelidir. Yapmamız gereken Ödemiş te engelli kardeşlerimiz için kolay, yaşanır bir hale getirmektir. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız” dedi.

Editör: Haber Merkezi