Ödemiş’te tanınan bir aile olan Hallıoğlu ailesinin avukat oğlu Taylan Hallıoğlu ve Er ailesinin oğlu İlker Er ortak bir hukuk bürosu açtı.

Hürriyet Caddesi Dalbudak Ticaret üzerinde açılan hukuk bürosunun Salı günü yapılan açılışına Hallıoğlu ailesi, Er ailesi, Ödemiş Baro Temsilcisi Av. Erdem Boyacı, Kaymakam Celil Ateşoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Nihat Kahya, CHP eski İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Ayhan Ataş ve birçok davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan ve bir büro açan avukatlara meslek hayatlarında başarı dileyen Kaymakam Ateşoğlu; “Yıllarca okumuş ve emek vermiş olan genç avukatlarımız bugünde iş hayatına atılıyorlar. Adalet dağıtmayı amaç bilen bu meslekte herkese adalet dağıtacaklarına inanıyorum. Bugün Ödemiş’te gerçekleştirdiğimiz açılışın Hallıoğlu ve Er ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. Genç avukatlarımız inşallah emeklerinin karşılığını alırlar. İki avukatımıza da başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”  Ateşoğlu konuşmasının ardından kurdeleyi kesti.

Editör: Haber Merkezi