HABER:GAMZE ONAN

Geçtiğimiz hafta Halep’te yaşanan insanlık dramına karşı duyarsız kalmayarak yardım kampanyası düzenlemişti. Toplanan yardımlar geçtiğimiz Cumartesi günü Ödemiş Belediyesi’ne ait tırlar ile yardıma ihtiyacı olan ailelere ulaştırılmıştı.

Ödemiş Anadolu Lisesi bu sefer düzenlemiş oldukları kermes ile Mehmetçik Vakfı’na destek oluyorlar. Bugün gün boyu devam edecek olan kermesin bütün geliri Mehmetçik Vakfı’na aktarılacak.

Düzenlenen kermesle ilgili konuşan Ödemiş Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Görken, “Bu gün gerçekleştirdiğimiz kermes okulumuzda düzenlediğimiz en anlamlı etkinliklerden biri oluyor. Karada, havada ve denizde her türlü arazi şartında, yedi iklim dört mevsimde, memleket içinde ve memleket dışında, senin için benim için tüm Türkiye’nin huzuru, güveni ve yarınları uğrunda hayatını ortaya koyuyorlar. Mücadele ederken şehit veya gazi olan kahraman Mehmetçiklerin geride bıraktığı bebeğine, çocuğuna, eşine ve anne babasına aktarılmak üzere bir kermes düzenledik. Düzenlediğimiz kermeste 9-B sınıfı ve sınıf öğretmeni  Aydan Ceylan’ı, diğer şubelerden destek veren öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yardımcı personelimizi ve elbette kermes ürünlerini hazırlarken alın terine gözyaşını da  katan kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde her türlü düşmanı ve her türlü oyunu bozacak olan yine milletimiz olacaktır. Düzenlediğimiz kermesten gün sonunda elde edeceğimiz gelir “Mehmetçik Vakfı’na” aktarılacaktır.

Editör: Haber Merkezi