HABER:BUSE BAĞCI

Akıncılar Mahallesi Zafer Caddesi 27/A’da gerçekleşen açılışa Ödemiş Belediyesi Başkan Yardımcısı Ufuk Kızıler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, S.S. Gereli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Gerçek, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gelen Organizasyon Sahibi Emre Gelen, “Gelen Organizasyon olarak bride partileri, cinsiyet partisi, doğum günü, kına gecesi nişan ve düğün konseptleri olarak hizmet vereceğiz. Bu iş yerini kıymetli eşim Hande için açtık. Gelen Organizasyon olarak zaten büyük organizasyonlara imza atıyoruz. Önümüzdeki sezonda sürpriz programlarımız hali hazırda bunu tüm izleyicilerimize duyuruyoruz. Ödemiş’te bazı konseptlerin açıklığını hissettik yeni evlenecek olan gelin adaylarımıza, anne adaylarına cinsiyet partileri, doğum günü partileri aklınıza gelebilecek çoğu konseptimiz mevcut tüm Ödemişlileri çayımızı, kahvemizi içmeye davet ediyoruz” dedi.

Hande ve Emre Gelen çifti tarafından kurulan Gelen Organizasyon, bride to be, parti malzemeleri, doğum günü, cinsiyet partisi, evlilik teklifi, kanepeli özel davetler, fasıl dinleti grubu, palyaço maskot ekibi, mehter takımı, efe oyun grubu, solist müzik grubu vb. etkinliklerle hizmet verecek.

Editör: Haber Merkezi