Ödemişliler güne rüzgarlı bir havayla başladı. Ödemiş’te gün boyu devam eden sağanak yağmur ve şiddetli fırtına, sabah saatlerinde birçok noktada maddi hasara yol açarken, ilçenin çeşitli bölgelerindeki ağaçların da devrilmesine yol açtı. Yaşamı olumsuz etkileyen şiddetli fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı.
Şiddetli rüzgar eşliğinde yağan yağmur nedeniyle şehrin birçok noktasında trafik kilitlendi. Yollarda su birikintileri oluştu. Rüzgara dayanmayan yüzlerce şemsiye parçalandı.
ÇAMLAR DEVRİLDİ
Türk Hava Kurumu binası bahçesindeki yaşlı çam ağacı 3 Eylül Tayyare Parkı’ndaki Tayyare Anıtı’nın hemen yanına devrildi. Kökünden sökülerek parka doğru devrilen ağaç, THK binasının bahçe duvarını yıktı. Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki 2 çam ağacı da şiddetli rüzgara dayanamadı ve yola devrildi. Engelsiz Kahve’nin karşısındaki çam ağacı da hemen binanın yanına devrilirken, Ödemiş’teki yüksek binaların çatılarındaki kiremitler rüzgârla yollara savruldu. Vatandaşlar yaralanma tehlikesi atlattı. Ordu Caddesi’nde çatı parçaları da yollara savrularak trafiğin tıkanmasına yol açtı.
Editör: Haber Merkezi