Bugün sabaha karşı yapılan operasyonlarda AK Parti Ödemiş İlçe Başkan Yardımcılarından biri gözaltına alındı.

AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgede, "/PDY ile bağlantısı bulunanları ve menfur darbe girişimine destek verenleri teşkilatımız içinde fitne ve dedikoduya izin vermeden ivedilikle arındırma çalışması yapın." denildi.

Ama bu zamana kadar Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ve Bayındır ilçelerinden bu konuyla ilgili bir çalışma yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Ama ilçe Teşkilatlarında da herhangi bir istifa söz konusu olmadığı ortada.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü koordinasyon ve planı ile  15 Temmuz gecesi sonrası ivedilikle yapılan operasyonlar devam ediyor.

Bu gece sabaha karşı Ak Parti İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı L.E. nin de aralarında bulunduğu GÖLBAŞI-4 operasyonu yapıldı.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü plan ve koordinasyonunda saat 5:30 da eş zamanlı Ödemiş merkez ve İstanbul, Konya, Aydın, Van, Kırklareli illeri ile birlikte toplam 16 şahsın bulunduğu 27 adrese baskın yapıldı.

Şuana kadar L.E. , R.A. , S.C., Ö.Ö. , S.U gözaltına alınanlar. 

Editör: Haber Merkezi