HABER:BSHA
 Tülin Tezel - Emre Öztemel çifti Ayder Yaylası'nda ayağını burkan İzmirli Ayşe Kurucu'yu arabalarına aldı. 60 yaşındaki teyze, fotoğraf makinasını çiftin aracında unuttu. 

Ayşe Teyze'ye ulaşmaya çalışan Öztemel çifti, son çareyi Ayşe Teyze'nin fotoğraf makinasında kayıtlı fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmakta buldu.  Dünyanın bir çok tarihi ve turistik yerini gezip fotoğraf çektiren Ayşe Teyze, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Öztemel çifti ise bu sayede İzmir'de yaşayan teyzeye ulaşarak, fotoğraf makinesini teslim etti. Gezi ve seyahat tutkunlarının beğenisini toplayan Ayşe Teyze, artık bir fenomen halini aldı. 
Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli doktor, aynı zamanda İlkses Gazetesi Köşe Yazarı Deniz Arslan'ı ziyaret etti. Ayşe Teyze'nin elini öpen Dr. Arslan, "İzmirimiz Ayşe Teyze gibi bir değeri var. Gezmeyi, seyahat etmeyi, farklı kültürleri tanımayı seven, misafirperver bir kişiliğe sahip Ayşe Teyzemizi hastanemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" dedi. Dr. Arslan, 10 yılda 25 ülkeyi dolaşın Ayşe teyzeyi kontrolden geçirdiklerini sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi. 

Editör: Haber Merkezi