HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Şehitlik ziyaretinin ardından Huzurevi ziyareti gerçekleştiren Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği üyeleri burada kalan Dede ve Ninelerin ellerini öpüp onlara bir buket çiçek verdiler. Ve hayır dualarını aldılar. Ve Huzurevinde Kalan Keman ustası Öngel Akı Ziyarete gelen dernek üyelerine unutulmaz bir  müzik resitali sundu.

Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Levent Ergin”  Milletimiz ve tüm Büyük Fenerbahçe camiasının kurban bayramını tebrik ediyorum. Bu Bayramda vefa borcumuzu ödemek ve kutsal vatan toprağının bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği uğruna şehit olan aziz şehitlerimizin, kabirlerini ziyaret edip ruhlarına Fatiha okuyup,  onlara olan minnettarlığımızı göstermek istedik. Ruhları şad olsun.

Ergin” iki dedemizi derbiye götüreceğiz

Daha sonra Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevinde kalan yaşlı dede ve ninelerimizin Kurban bayramını kutlayıp ellerinden öperek onların hayır dualarını aldık.  Burada kalan dede ve ninelerimiz ziyaretten çok memnun olduklarını belirtiler. Bizler Ödemiş Fenerbahçeliler olarak Huzurevinde kalan sağlık durumu müsait iki dedemizi 20 Kasım Pazar günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisine götüreceğiz.” Dedi

 

Editör: Haber Merkezi