HABER: GAMZE ONAN

Ödemiş Belediyesi tarafından 29 Ekim akşamı düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşüne çok sayıda Ödemişli katıldı. Salı pazarında başlayan Cumhuriyet yürüyüşü, Atatürk heykeli önünde son buldu. Yürüyüşte zaman zaman tekbir getirildi. Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Şehitler ölmez vatan bölünmez, Kahrolsun PKK sloganları ortalığı inletti.

Sevgilisine evlenme teklifi

Fener alayının en ilginç yönü, 24 yaşındaki Soner Acar’ın, 23 yaşındaki Tuğçe Uyar’a yaptığı evlenme teklifiydi. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi bilgisayar bölümünde eğitim gören Soner Acar, Süleyman Demirel Üniversitesi Lojistik bölümünde eğitim gören Tuğçe Uyar’a emniyet müdürlüğü önünde toplanan kalabalığın içerisinde, evlenme teklifi yaptı ve yanında getirdiği yüzüğü genç kızın parmağına taktı.

Soner Acar ‘’ Tuğçe’nin bugün yaş günüydü. Ona sürpriz yapmak için evlilik teklifi ettim ve yüzüğü parmağına taktım. Çok sevinçliyiz böyle bir günde sevgilimin parmağına yüzük takma mutluluğunu yaşıyorum. Cumhuriyet fener alayı yürüyüşü bizim milat olacaktır. Çok sevinçliyim.’’

Editör: Haber Merkezi