Birgi Fazıl Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Ödemiş Ahrandı Restoranda Birgi Fazıl Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleriyle yemekte buluştular. Öğretmenlerin öğretmenler günün kutlayan Okul aile birliği üyeleri öğretmenlere birer ajanda ve kalem hediye ettiler. Yemekte bir araya gelen Öğretmen ve Okul Aile Birliği üyeleri bir araya gelerek sohbet etmenin mutluluğunu yaşadılar. Düzenlenen yemekte eski Okul Müdürü Mehmet Arif Bilgi de unutmayarak plaketle onurlandırdılar.

24 Kasımın anlamının büyük olduğunu belirten Okul Aile Birliği Başkanı Suat Pekçolak “ Okul aile birliği olarak Öğretmenlerimize özel bir gece düzenledik. Çocuklarımızın eğitiminde ve geleceğinin şekillenmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerimizin bu mutlu günlerine ortak olmak istedik. Bu okul aile birliği olarak bu organizasyonu düzenledik. Tüm öğretmen ve velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile öğretmenler günü kutlar başarılarının devamını dileriz.”

Öğretmenlerin birer arı olduğunu ve hangi kovanın arısı olduklarının bir öneminin olmadığı belirten Birgi Fazıl Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurucu Müdürü Mehmet Arif Bilgi “Ben öğretmenleri arılara benzetiyorum. Niyetimizi bal yapmaksa hangi kovanın arısı olduğunuz önemli değildir. Görev yaptığımız süre içerisinde okulu milli eğitim temel amaçlarına uygun ve meslek lisesi olması dolasıyla sağlık mesleklerine kaliteli öğrenci yetiştirmek maksadıyla okullu kurduk. Teorik eğitim sonrası pratik eğitime başladıktan sonra bir başka güzel okullumuza görevimizi devrederek öğretmenliğe döndük. Aynı şevk ve istekle çalışmaya devam ediyoruz. Birgi Fazıl Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine başarılar diliyorum. Kendilerine sağlıklı bir ömür diliyorum.

Tertip edilen geceden memnun kaldıklarını belirten Birgi Fazıl Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Çoban “Devraldığımız bayrağı bir adım daha ileri götürmek üzere büyük bir şevk ve heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlar, bu güzel geceyi tertip eden Okul aile birliği başkanımız Suat Pekçolak ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.”

Öğretmenler bugünün anısını ölümsüzleştirmek için Okul aile birliği üyeleriyle bir araya gelerek fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. Sohbet havasında geçen yemek organizasyonunda okul aile birliği üyeleri ve öğretmenler fikir alış verişinde bulundular. Okul Öğretmenleri adına Meslek Dersi Öğretmeni Mehtap Öncel “ Bu organizasyonu tertipledikleri için ve bizleri unutmadıkları için okul aile birliği üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi