HABER: DİLEK AYVALI
Tire’deki Tuğra Cafe’de düzenlenen programa Fatih Ortaokulu Müdürü Ruşen Akkoyun, Okul Aile Birliği Başkanı Belgin Atlı ve okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda veli ve destekçi katılım sağladı.

Müdür Akkoyun, “Dünyayı değiştiren kadınlardır”
Açılış konuşmasını yapan Fatih Ortaokulu Müdürü Ruşen Akkoyun şunları kaydetti, “Dünyayı hep erkeklerin değiştirdiği söylenir ama dünyayı değiştiren hep kadınlardır. Her önemli insanın arkasında bir kadın vardır. Hayatımda hiç bir dönemde sunu ilke edinmedim, benim öğrencilerim en iyi yerde olsun diye bir niyetim olmadı ama benim öğrencilerim en ahlaklı en dürüst olsunlar, analarını babalarını en iyi sayanlar olsunlar, memleketi en çok onlar sevsinler istedim. Ben yakın tarihten bir iki örnek vereyim size biri Ömer Halisdemir biri Fethi Sekin. Biri askerdi biri polisti. Ailelerini hepimiz gördük. Aileleri hep gariban ve Anadolunun bağrından çıkmış kimseler. Biz şunu gördük, onlar doğru zamanda doğru hareketi yaparak memleketin kaderini değiştirdi.” Müdür Akkoyun konuşmasının sonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Belgin Atlı, “Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz”
Daha sonra konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Belgin Atlı, “Bizler çağırdık sizler teşrif ettiniz. Bizlere onur verdiniz. Hepinize gönülden teşekkür ederiz. Okul aile birliği demek kocaman bir yürek, bitmeyen bir emek ve sevgi demektir. Bu yürek, sevgi, emek ve siz değerli konuklarımızın o güzel yürekleri bağışları ve katkılarıyla büyüyor, kuvvet buluyor. Bir kelebek etkisi yani. Birlikte çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan maddi manevi desteklerini esirgemeyen, okulumuzun güvenlik kulübesini yaparak hediye eden Sembol Pen Cengiz Civelek, düzenlediğimiz bu çay etkinliğimizin sponsoru Pamukkale Cam Balkon Hüseyin Çalışkan ve Tuğra Kafe Metin Çurku, Oluşum Koleji Kurucusu Halise Bıyık’a çok teşekkür ediyoruz. Okul Aile Birliği Eş Başkanımız Gülin İlçelli, yönetim kurulu üyelerimiz Zyhal Kayacan, Saadet Yanık, çok emek veren ve bugün aramızda bulunamayan Ünzile Çulpan, Nebahat Erkan, Yeliz Şensöz, Atike Doğan, Şenay Akar, Şirin Yavaş ve İbrahim Kabadayı’ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Programda çekiliş yapıldı ve çekilişte bulunan tüm numaralar hediye aldı.





Editör: Haber Merkezi