HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Fatih Kök, “Tatil nedir bilmeden çalışan uğraşan insanlarız”

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkan Adayı Fatih Kök yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı, “Bugün burada bizler için bir gönül işi bir sevda olan sizlere hizmet etme amacımızın ilk adımı olacak olan Gıda Maddeleri Odası Başkanlık adaylığı için toplanmış bulunuyoruz. Hepinize katılımlarınız için ayrı teşekkür ediyorum.

Yeniden sizlerle birlikte olmak bu hizmet davasına bizim gibi gönül veren dostlarımızla tek yumruk olmak benim için bir mutluluk bir gurur. Aday olma sürecinde yanımda olan bana destek olan başta aileme ve siz değerli dostlarıma önceki dönem bize destek vererek, bugün yine burada olmamızı sağladığınız için minnettarım.

Ben esnaflığı babamdan öğrendim. İkinci kuşak olarak mesleğimize yarım asır hizmet etmiş bir işletmenin idareciliğini yapıyorum. İnşallah uzun yıllarda işime ve işletmeciliğe devam etmek istiyorum. Ve bunu da gerçekten canı gönülden inanıyorum. Bizler esnaflığın içinden esnafların sorunları içinde onlarla iç içe birlikte hareket eden insanlarız. Tatil nedir bilmeden, yorulmak, durmak nedir bilmeden hizmet eden çalışan uğraşan insanlarız. Şimdi sıra hep birlikte sorunların üstesinden gelme zamanı, birlik olma zamanı, birlikte yönetme zamanı esnaf odasının adını, esnaf odasının gücünü, esnafa yakışır hale getirme zamanı, unutmayalım birlikten kuvvet doğar ahilik teşkilatları ülkeye yön vermiş,  ekonomiye can katmıştır. Bizde bugün tarihimizin bize emaneti olan bu teşkilatı günümüzün şartlarına en uygun şekilde en iyi hizmet eder hale getireceğiz. Bizler istiyoruz ki esnafımızın, dostlarımızın, arkadaşlarımızın en ufak sorununda bile onlarla birlikte ve beraber olduğumuzu bilmelerini istiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimde tekrar bu yarışa girerek hep birlikte başaracağımıza ve esnafımızı en iyi hizmeti yapacağımıza hiç şüphe duymuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi