2 katlı evde çıkan yangından maddi hasar meydana geldi.

Ödemiş’e bağlı Dereuzunyer Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen yangında 2 katlı ev ve saman deposu yandı. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangında evin yanında bulunan hayvan damındaki hayvanlar ev sahibi İsmail Fırtına ve komşuları tarafından kurtarıldı.

Ev sahiplerinin evde olmadığı bir zamanda elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda yangını göre komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen İsmail Fırtına ve komşuları, ilk olarak damda bulunan hayvanları kurtardılar. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması yaptılar. TEDAŞ yetkilileri yangın bölgesindeki elektriği kestiler. Çıkan yangında iki katlı ev ve saman damı kullanılamaz hale geldi. Yangında her hangi bir can kaybının olmaması da sevindirdi.

Ak Parti Ödemiş İlçe Yönetimi’nde bulunan İbrahim Fırtına’nın babası İsmail Fırtına’nın evinde yangın çıktığını öğrenen Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Eski İlçe Başkanı Ali Hadim ve İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Duraklı olay yerine giderek geçmiş olsun dileğinde bulundular.

 Haber : Ebru TEKE

Editör: Haber Merkezi