HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ressam Nurhan Kırsoy, “Necati beyi tanımıyordum. Bir Cumartesi günü pazarda alışveriş sırasında eşim Necati beyi görüyor ve yanına çağırarak, sohbet ettikleri sırada beni de Necati Beyle tanıştırdı.

Ayaküstü sohbet sırasında Necati beyin de samimiyetine güvenerek “şapkanız ne kadar güzelmiş” dedim. Necati bey de bana aynısından bir tane hediye edeceğini söylediğinde çok mutlu oldum ve çok duygulandım. Aradan bir ay geçti bir akşam eşim elinde bir çanta içerisinde bir şapka ile geldi ve “bunu Necati abi gönderdi” dedi çok duygulandım. kendisini bir kez görmüştüm ve sözünü tutmuştu. eşime benim adıma teşekkür etmesini söyledim. Yaklaşık 2 ay  sonra bir festivalde Necati Beyi gördüm ve bana “telefonun yanında mi” dediğinde evet dedim. Fotoğrafını çekmemi istedi ve çektim. Sonra eğildi kulağıma “senden bir şey istiyorum, benim resmimi yapacaksın” dedi tamam diyerek söz verdim. Bu ilk profil çalışmam oldu. Sanıyorum kendisinin bu yapılan eseri beğeneceğine inanıyorum.” Dedi.

Ödemişli eski il genel meclisi üyesi   Necati Tatlı “Bugün de beni gönülden  sevindiren Ödemiş’in  değerli ressamlarından Kırsoy’a benim resmimi yaptığı için kendisine  gönülden teşekkür ediyorum. Yaptığı eseri ömür boyu hatıra olarak saklayacağım" dedi.

Editör: Haber Merkezi