NAZİF HARUPÇU

Tuzcuoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Şenbaş ve babası Ak Parti Ödemiş Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkut Şenbaş Ramazan ayı nedeniyle, Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Gazinosunda iftar yemeği verdi.

İftar yemeğinde baba Erkut Şenbaş, oğlu Sedat Şenbaş ve torunu Serra Şenbaş misafirleri karşıladılar.

Sandalye üzerinde sempatik tavırları ve güler yüzüyle misafirlere hoş geldin diyen minik Serra’yı da davetliler bir o kadar ilgi gösterdiler.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Mahmut Badem, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti, CHP ve MHP, DP Başkan ve temsilcileri, Kiraz ve Beydağ Ak Parti ilçe teşkilatları ile bazı muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinde din görevlileri de Kuranı Kerim ve dualar okudular. Tuzcuoğlu ailesi ve Şenbaş ailelerinin ahirete intikal eden yakınları için dualar edildi. Ardından İlahiler söylendi.

Gece de konuşma yapan Erkut Şenbaş, “Cenabı Allah tuttuğumuz oruçları ve kılınan namazları ve yapılan hayır hasenatları mızı huzurunda kabul etsin. Bizi nice Ramazanlarda tekrar bir araya getirmeyi nasip etsin. Hepimize, sağlık, sıhhat ve afiyet versin. Davetimize katıldığınız içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem’e de bu yeri bize tahsis ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi