İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kentimizi yarınlara hazırlayacağız” diye konuştu.

Derman Belediyeciliği Geliyor 

Millet İttifakı CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş, Ödemiş’te “Derman Belediyeciliği” ile 99 mahalleyi yarınlara hazırlayacaklarını belirtti.

Her gün Ödemiş’in mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Eriş, “Bir öğretmen olarak yıllardır öğrencilerimle aramda ayrımsız şekilde oluşan sevgi bağım gibi 99 mahalledeki vatandaşlarımızla da gönül bağım var. Kimseyi benden ondan diye ayırmadan, ötekileştirmeden, herkesin düşüncelerine saygı göstererek hizmete en çok ihtiyaç duyan bölgelerden başlayıp ‘Derman Belediyeciliği’ ile Ödemiş’i yarınlara hazırlayacağız.

Ödemiş Belediyemiz ve İzmir Büyükşehir Belediyemizin gücünü birleştirerek kentimizin kalkınmasından günlük yaşantısına, hedefi ‘Mutlu Ödemiş’ olan projelerimizle; halkçı, erişilebilir, katılımcı, şeffaf, hesap verebilen ve emeğin en yüce değer olduğunu bilen bir anlayışla hepimizin iyiliği için gönülleri kazanarak başaracağız” diye konuştu.

Eriş, Ödemiş’in gelişimine ve sorunlarına yönelik projelerinin yanı sıra Millet İttifakı CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile birlikte bölgeye yeni bir soluk kazandıracak projeleri de kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.

“Çözümleri  Birlikte Geliştireceğiz" 

Eriş, dertlere derman olacak projelere ek olarak her gün farklı mahallelerde bir araya geldiği muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepler ve önerilerle de çözümü birlikte geliştirmek için çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi. Eriş, “Bir sorunu en iyi orada yaşayanlar bilir. Bu noktada muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte çözümü geliştiriyoruz. Derman Belediyeciliği ile hedefimiz mutlu Ödemiş” diye konuştu.

“Hep Birlikte Yöneteceğiz"  

Katılımcı yönetimde Türkiye’ye örnek olacak yapıları Ödemiş’te oluşturacaklarını belirten Eriş şunları söyledi: “Ortak akılla bulunan çözümlerin ve uygulanan projelerin kalıcı olacağına ve hedefine ulaşacağına inanıyoruz. Örneğin, pazarcı esnaflarımızın sorunlarına ve taleplerine çözüm geliştirirken esnaflarımızla birlikte odalarımızın da katkısı olacak.

Muhtarlarımızdan oluşan ‘Muhtarlar Eşgüdüm Encümeni’ ile 99 mahallemizde ortak akılla hareket edeceğiz. ‘Kent Konseyimizi’ aktif hale getireceğiz. Kent ekonomimizin ve esnafımızın sorunlarına sahip çıkmak için Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Ticaret Borsasıyla; Esnaf Odalarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ‘Danışma Kurulu’ oluşturacağız. Hep birlikte kent kararları alacağız”

Editör: Haber Merkezi