Ak Parti ilçe teşkilatı, tabloyu bugün İzmir’de Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a sunacaklar.
 

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini tabloya yansıtan Hasan Saygılı (9) adlı öğrenci Bakü’den Ödemiş’e gelerek hazırladığı tabloyu Ak parti Ödemiş ilçe başkanı Ali Hadim ve Belediye Başkanı Mahmut Badem’e teslim etti.

Bakü’de Türk Azeri okulu 3. Sınıf öğrencisi Hasan Saygılı hazırladığı tabloda, “Gelecek seninle, Gelecek Tayyip amca ile” diye oluşturduğu sloganı ve kendi elinden tutan başbakan resmi ve çevresinde de Başbakanın savunma sanayi ve ülkenin gelişmesine katkı sağlayan, Tank, Helikopter, Köprü, okul ve hastanelerin yer aldığı kendi çizdiği bu tabloyu Ak parti Ödemiş İlçe teşkilatına sundu.

İlçe Başkanı Ali Hadim ve Belediye Başkanı Mahmut Badem’de, 2 Ağustos 2014 Cumartesi günkü İzmir mitinginde bu tabloyu Başbakana sunacaklarını ifade ettiler ve teşekkür ettiler.

Bakü’de okuyan hasan Saygılı duygularını da şu şekilde yansıttı, “Birileri hep derdi, Türkiye dışarıdan nasıl görünüyor diye. İşte Türkiye’nin gelişmişliğini ben bir ilköğretim okulu öğrencisi olarak görebiliyorsam, Başkaları göremiyorsa bu benim suçum değil. Bakmakla görmek arasında fark var. Bu farkı göremeyenlere cevabımı da ben hazırladığım tablo ile yansıtmaya çalıştım. Belediye Başkanımız ve Ak parti İlçe Başkanı bu tabloyu Başbakana sunacaklarını ifade ettiler. Ben de çok mutlu oldum “dedi. 
NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi