HABER:DİLEK ACAR GÜLEÇ

Erdem Derya,“Adını bütün platformlarda söz ettirecek bir marka haline getirmek istiyoruz”

Ödemiş Madeni işler ve Demirciler Odası Başkan Adayı Erdem Derya, “Öncelikle diğer odalarımızda esnafımızın gönüllerini kazanarak güven tazeleyen tüm başkanlarımızı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı başarılarından dolayı kutluyoruz. Ödemiş Madeni İşler Odasında 12 yıldan bu yana denetleme kurul üyeliği yapmaktayım. Başkanımızı Erol Nokta’nın ayrılması ile birlikte bizimde elimizi taşın altına koyup birikimlerimizi ve eksiklerimizi masaya yatırıp yönetim kurulunda yer alan ve birbirinden değerli kardeşlerimizle bu yola çıkma kararı almış olduğumuzu duyurmak istiyoruz.

7 gün 24 saat her koşulda esnafımızın yanında olarak ilçemizdeki değerleri yenilikçi dünyayla buluşturarak Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odasının gücünü ve aile kavramını tüm esnafımızı hissettirmek istiyoruz. Giderek zorlaşan ekonomik koşullara ve enflasyona karşı esnafımızın ekonomisini güçlendirmek üzere öncü çalışmalara imza atacağız. İlçemizdeki tüm esnaf odalarımız ve esnaf kefalet kooperatifimizle kuracağımız güç birliğiyle esnafımızın gücüne güç katıp tüm esnafımıza tam destek olacağımızı sözünü buradan duyurmak istiyoruz.

Uzun bir süreden beri yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde esnafımızın fatura ödeme noktaları, Eczane, sağlık ocağı, yetişmiş eleman sıkıntısı gibi isteklerinin ön plana çıktığını belirledik. Bunlar zaten olması gereken sanayici için yapılması önceliği olan konulardır. Bunlar zaten bizim yapacak olduklarımızdı. Bizim amacımız ustasıyla, işiyle, işçiliğiyle adını her zaman duyuran sanayimizin çehresinin değiştirerek girişiyle çıkışıyla güvenliğiyle adını bütün platformlarda söz ettirecek bir marka haline getirmek istiyoruz.  Sanayi sitemizin iki ana girişini sanayimize yakışır bir şekilde projelendirip yapım aşamasında öncü rol almak istiyoruz. Yapmış olduğumuz toplantılarda, girmiş olduğumuz görüşmelerde esnafımızın önünü odamızın gücünü kullanarak açmak istiyoruz. Bu görevde bizde varız diyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi