Er Mimarlık Sahibi Gözde Er İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezun olduktan sonra Dizayn Yapı stajını tamamlayarak Er Mimarlık ofisini Ödemiş`te açtı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem açılışta yaptığı konuşmasında, “2003-2004 yılında ilk belediye başkanı olarak göreve geldiğimde kent ki binalar kimlik arayışı içerisindeydi. Bizde bu konuyu Ödemiş`te görev yapan mimar arkadaşlarla görüştük. Bugün geldiğimiz nokta da ise kentin mimari özeliklerini taşıyan çağdaş modern binalar inşa etmeye başladık. Ödemiş`te son dönemde yaşam kalitesi yükselmiş durumda. Ödemişli insanlarımız yeniliğe açık yeni çizgiler istiyorlar. İş yerimizin Ödemişlilere ve Er ailesine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Er Mimarlığı Ödemiş`te açarak hizmet vermeye başlayacak olan Gözde Er ; “Ben İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunuyum. Ödemiş’in mimarlık alanında kendisini geliştiren Dizayn Yapı’da staj dönemini tamamladım. Ardından Er Mimarlığı hizmete kattık. Abimde inşaat sektöründe Ödemiş’e hizmet veriyor. Biz ortak çalışmıyoruz ama önümüzdeki günlerde birlikte projelerimizle yol alacağız. Bunun dışında Zafer Mahallesinde bir proje çalışmam var. İş yerimizin Er ailesine ve Ödemişimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."
25 yaşındaki işletmeci Ödemiş`te iddialı olacağa benziyor.

Editör: Haber Merkezi