HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Dernek binası önünde yapılan aşure hayrına Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, CHP Ödemiş Kadın Kolları yönetimi, Ödemiş Nüfus Mehmet Şık, Ödemiş Şoförler Odası ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Tahir Silay, Umurbey Mahallesi Muhtarı Hatice Acar Çavdar ve dernek üyeleri katıldılar.

Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Celal Yaprak, “ Muharrem ayı olması dolasıyla bugün derneğimiz önünde aşure hayrını gerçekleştirdik. Bu aşure hayrımızı gerçekleştirirken, birçok kişi bu hayrımıza katkı sağladılar. Yolda beni tanıyıp biz de hayrınıza nasıl katkıda bulunabiliriz diye soran çok oldu. Bu hayrımızda katkısı bulunan birçok kişi var. Bana dışardan da parasını vererek katkı sağlayanlarda oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum”

Ödemiş Engelsiz Yaşam Dernek Yönetim Kurulu üyesi ve Umurbey Mahallesi Muhtarı Hatice Acar Çavdar, “ Dernek olarak Muharrem ayından aşure etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bizlere destek olan hayrımızda katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin”

Aşure etkinliğinin en güzel anısı ise nikâhtan çıkan bir çifttin birbirlerine aşure ikram etmeleri oldu.

Editör: Haber Merkezi