HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Bitlis’te Terörle mücadele Müdürlüğü’nde görev yaparken Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ramazan Çankaya’ya ve Ödemiş Vergi Dairesi Başkanı hoş geldin ziyaretleri devam ediyor.

Engelsiz Yarınlar Derneği Başkan ve yönetimiyle birlikte önce Ödemiş ilçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya’yı ardından ’da Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacıyı makamlarında ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaretten oldukça Memnun ayrıldıklarını ifade eden Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk şunları söyledi.’’  İlçemize atanan Emniyet Müdürümüz Sn. Ramazan Çankaya'yı dernek yönetimimizle ziyarette bulunduk. Faaliyet alanlarımızdan bahsedip ortak projede buluşma kararları aldık. Hepinizin malumudur ki zihinsel engelli bireylerimiz aklından geçeni biranda söyler ben onlara insan sarrafı gözüyle bakıyorum doğal içten samimi ayrıca kalp gözlerinin açık olduğunuda düşünüyorum. Emniyet Müdürümüzü ziyaret esnasında %50 zihinsel engelli bireyimiz Serkan Nizam'da bizimleydi tam vedalaşma esnasında Emniyet Müdürümüze seni çok sevdim kanım sana ısındı demesiyle ortam dahada ısındı buda hafızalarımda güzel bir anı olarak kalacaktır Çok memnun kaldığımız bu ziyaret için kendilerine çok teşekkür edip. Görevlerinde başarılar diledik.

Daha sonra ise Vergi Dairesi Müdürümüz Ümit Ağdacı'yı ziyarette bulunduk. Engelli ve yakınlarının sorunlarından bahsedip müjdeli bir haberde aldık. Vergi dairemizde ulaşılabilirlik sorunun en yakın zamanda çözüleceğine söyledi bizler bu habere çok sevindik.  Kendilerine sıcak ve samimi karşılamadan dolayı çok teşekkür edip. Görevlerinde başarılar diledik’’

Editör: Haber Merkezi