Engelsiz yarınlar için dev bir adım atıldı

Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, “Dernek hizmet binası için destek olan başkanımıza ve belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum” 

Ödemiş’te bundan 2 yıl önce kurulan Engelsiz Yarınlar Derneği, hizmet binası olmadığı için sıkıntı yaşıyordu.

81 İlden gelen Engellileri Ödemiş’te buluşturan derneğin yemeğinde konuşma yapan Başkan Serpil Aksoy Baştürk sıkıntılarını aktarmış ve sorunlarının çözülmesi için de Belediye Başkanı Mahmut Badem’den destek istemişti.

Bu talebin ardından bu konu Pazartesi günü akşam yapılan Belediye Meclis toplantısında gündeme gelmiş ve meclis tarafından derneğe hizmet binası tahsis edilmesi kabul edilmişti.

Bunun ardından açıklama yapan Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk şu açıklamayı yaptı, “Engelsiz yarınlar için çocuklarımız adına kurduğumuz derneğimizin bir hizmet binası dahi yoktu. Yaklaşık bir yıldır yaptığımız ısrarlı girişimler ve başvurular sonunda karşılık buldu.

Pazartesi günü akşam Ödemiş Belediye Meclisinde ele alınan gündemde, Sosyal aktivitesi olan derneklere yer tahsisi konusunda söz veren Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem verdiği sözü tutarak bizi çok mutlu etti. Gündemin ele alındığı konuda MHP Belediye Meclis üyelerinin karşı çıkmasına rağmen Ak Parti ve CHP Meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. MHP belediye meclis üyesinin bu konuda mecliste benim görüşmemi farklı aktarmalarını da yanlış buluyorum. Bizler siyasiler arasında kalmak istemiyoruz. Sadece bizlere el uzatılması, yardımcı olunmasını istiyoruz. Bu konuda da adım atan başta Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem, Ak Parti ve CHP Belediye Meclis üyelerine teşekkür ediyorum ve herkese engelsiz yarınlar diliyorum” dedi.

NAZİF HARUPÇU 

Editör: Haber Merkezi